Vårt første modulhus er klart!
modulservice_facebook modulservice_facebook modulservice_linkedin modulservice_pinterest

Vårt første mini-hus

 

Modulservice AS er veldig glade for å presentere vårt nye konsept: Endelig, etter mange måneders planlegging og arbeid er endelig mini-huset klart.

 

Et bærekraftig, fleksibelt anneks som ikke behøver vedlikehold. Hva mer kan du ønske deg?

 

Hva kan jeg bruke mini-hus til?

Vi har funnet at at 15 m2 rommer mye mer enn du tror. Et mini-hus er perfekt som supplement til hjemmet ditt som lysthus eller hjemmekontor. Forestill deg et rom som er bare ditt, hvor du kan slappe av, jobbe eller drive med akkurat det du har lyst til. Her kan du nyte en kopp te en kald høstkveld eller invitere gjester på middag. Størrelsen er perfekt for deg som jobber hjemmefra og ønsker å få et større skille mellom jobb og fritid.

 

Ingen vedlikehold - bare kos

Mini-huset er bygd for å vare, med vakker Kebony-kledning og alu-kledde vinduer og dører. Her trenger du ikke å tenke på vedlikehold, men heller bruke tiden din på det du liker best. Huset har både lys og varme, så du kan bruke det hele året. Og det beste av alt: Du kan sette det opp i hagen din uten søknad!

 

Veien videre for Modulservice

Vi jobber med konseptet for mini-huset, og du kan være med å utvikle det videre. Hjelp oss ved å svare på undersøkelsen on anneks og hytte, og du er med i trekningen om en snekker for en dag! (Konkurransen er nå avsluttet.)

 

Ta en kikk på vår annonse for mini-hus her. Ønsker du heller et mini-hus med egne spesifikasjoner er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skien, 10.03.2016

 

Modulservice AS, Alexander Kiellands gate 35, 3716 Skien | 458 63 389 | Org.nr 998 210 585

Copyright @ Modulservice AS 2018 All Rights Reserved